Thursday, 18 August 2016

RAHSIA Sistem MLM Patuh Syariah Ana Edar

Teks: Mardiana Alias
Foto: Ana Edar


Assalamualaikum dan selamat pagi
Hari ni suri nak berceloteh tentang Cara Cepat Bebas Dari Belenggu Hutang Dengan Kaedah MLM
Suri belum lagi jutawan tetapi dalam misi menuju ke arah itu
Aamiin

Okay sebelum tu kita fikirkn dulu ini ya
PERLUKAH KITA BERHUTANG???
Agaknya lah kan, kalau tak berhutang dapat tak melanjutkan pelajaran ke universiti?
Kalau tak berhutang, dapat tak nak beli sebiji kereta idaman kalbu?
Kalau tak berhutang, dapat tak beli sebuah rumah banglo idaman hati?
Mesti MUSTAHIL jawapannya kan?
Sebab apa? Sebab kita dah set minda kita bahawa, nak beli sesuatu yang MAHAL kita PERLU BERHUTANG!

Best tak kalau bangun je dari tidur terfikir nak beli kereta
Bingkas bangun bersiap berdandan
Terus je tuju showroom kereta dan tunjuk je mana satu berkenan dan bayar tanpa rasa bersalah!
Hahaha...macam cerita drama kan?
Tapi itu boleh jadi realiti andai kita BIJAK BUAT KEPUTUSAN

Ada orang takut bila di sebut MLM@Multi Level Marketing
Fobia!!!
Memang lah fobia kalau main belasah daftar tanpa ILMU
Tapi hakikatnya memang benar
Nak CEPAT BEBAS DARI BELENGGU HUTANG adalah dengan cara join MLM
Sebab cara ni lah paling cepat kita boleh gandakan pendapatan kita
Tapi AWAS ye jangan pula join sistem yang pelik-pelik pula
Yang atas kerja sikit tapi dapat banyak
Yang bawah kerja macam apa tapi dapat CIPUT!

MLM yang suri maksudkan di sini ialah
Multi Level Marketing yang PATUH SYARIAH
Ehhh...ada ke yang macam ni???
Jangan tak percaya ya, sejak syarikat yang bayar gaji suri bulan-bulan ni dapat status MLM PATUH SYARIAH, berduyun syarikat lain berebut-rebut minta pihak pengurusan Ana Edar beri rundingan supaya mereka juga dapat status yang sama!
Bukan mudah prosesnya ya
Bukan sekali petik je boleh dapat tau
Banyak prosedurnya nak dapat status ni
Sebab apa, sebab ianya melibatkan agama dan ianya berkait rapat dengan pendapatan seseorang.
Jika sumbernya HALAL, maka yang halal jugalah yang dimakan dan jadi darah daging kita
Fikir2kan ya

Jom kita baca dulu apa UZAR sebut tentang MLM di facebook beliau

Menariknya MLM Ana Edar ni ialah
Pelan Pemasaran yang mudah dan jelas tanpa menindas mana-mana pihak
Pendek kata 'kita buat kerja, kita dapat hasil dari usaha kita itu'
Dengan modal yang rendah, kita boleh mulakan bisnes dengan mudah dan dapat jana pendapatan berteraskan pelan pemasaran yang tidak bercanggah dengan agama Islam



Ok lah suri nak sambung buat kerja rumah pula ni
Nanti kita jumpa di entri seterusnya ya.

Ikhlas dari suri,
Mardiana Alias
Konsultan/Stokis
Qaseh Gold Cheras





No comments:

Post a Comment